Politika o “kolačićima”

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju obezbeđujući efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica.

Kolačići omogućavaju našem sajtu da Vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi Vam korišćenje sajta bilo udobnije.

Kako treća lica koriste „kolačiće“ na 40 Fest sajtu?

Kako bi obezbedila određene usluge na svom web sajtu, 40 fest, može sarađivati sa trećim licima.

Drugi oglašivači i ostale organizacije mogu koristiti svoje „kolačiće“ da bi prikupili informacije o Vašim aktivnostima na našem web sajtu. Ove informacije mogu koristiti trećem licu da prikaže oglase za koje veruje da će Vama biti od značaja na osnovu sadržaja koji ste gledali. Predmetni oglašivači mogu koristiti ove informacije u cilju utvrđivanja stepena efektivnosti svojih oglasa. „Kolačiće“ trećeg lica mi ne kontrolišemo, da biste ih onemogućili ili izbrisali molimo Vas da više informacija i instrukcije za onemogućavanje potražite na web stranici relevantnog trećeg lica.

Kolačići funkcionalnosti

Kolačići funkcionalnosti nam pomažu da unapredimo Vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu.

Primera radi, kolačići funkcionalnosti, omogućavaju uporedni prikaz tehničkih karakteristika dva ili više proizvoda i omogućavaju sajtu da upamti korisnikove preferencije.

Kolačići analitike

Kolačići analitike nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na 40 fest sajtu prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Takođe, kolačići analitike, nam pomažu da evidentiramo i zabeležimo poteškoće koje ste imali pri poseti 40 fest sajtu i pokazuju nam performanse i efektnost našeg digitalnog oglašavanja. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na sledecem linku.

Kolačići marketinga i oglašavanja

Kolačići marketinga i oglašavanja pomažu, 40 fest i njenim partnerima, da Vam prikažu relevantne oglase koji su u skladu sa Vašim interesovanjima i koji Vam mogu biti značajniji od drugih, nepersonalizovanih digitalnih oglasa. Takođe, možemo koristiti kolačiće iz grupe marketinga i oglašavanja da bismo ograničili broj prikazivanja istog oglasa na 40 fest sajtu, kao i da ocenimo stepen efektivnosti naših digitalnih marketinških kampanja. Ovaj tip kolačića nam omogućava prikazivanje personalizovanih reklama na sajtovima naših partnera, na društvenim mrežama, kao i na sajtovima za pretraživanje sadržaja interneta, kao što je google. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na sledecem linku.